Societats i Concursal

SOCIETATS I CONCURS DE CREDITORS

Desde FERRER ADVOCATS oferim a l’empresari un equip format per advocats i economistes especialistes en empreses en fallida que primer faran un anàlisi per intentar evitar el concurs de creditors mitjançant una reestructuració mercantil o laboral, preparant un preconcurs i si no és posible, afrontar el concurs de creditors.

L’objectiu sempre és reconduir l’empresa si és possible i protegir el patrimoni de l’empresari.

Hi ha alternativa possible al concurs?

La mateixa llei permet abans d’un eventual concurs, intentar diverses alternatives menys dramàtiques i que podrien permetre a l’empresa sortir de les seves tensions de tresoreria. L’advocat i l’empresari intentaran un acord de refinanciació que es desplegaria amb proveïdors, treballadors, bancs, etc. Una segona solució seria afrontar un preconcurs per buscar acords amb creditors fora dels jutjats i amb un termini de 120 dies.

Quan s’ha de fer un Concurs de creditors?

Quan l’empresari, directiu, gerent o administrador veu que l’empresa está en una situació econòmica de risc, la llei l’obliga a promoure davant el jutjat mercantil un concurs. FERRER ADVOCATS intervé en els moments previs i de presentación del concurs al jutjat procurant que tot respecti la llei concursal.

Com preparem el concurs?

Evidentment un concurs no es presenta sense haver fet abans una intensa tasca de preparació. Per exemple, cal revisar els comptes anuals per evitar incórrer en responsabilitats. També cal fer una revisió de totes les operacions importants fetes dos anys abans del concurs per detectar i preveure posibles irregularitats. Finalment tambe caldrà veure les possibilitats d’acords amb entitats financeres.

En definitiva la fase previa a la presentació del concurs com el concurs mateix son igualment importants i a FERRER ADVOCATS sempre treballem aquests importants aspectes amb l’equip d’advocats, economistas, comptables juntament amb l’equip directiu de l’empresa en crisi.

Contacta amb nosaltres

    Nom *

    Email *

    Telèfon

    Missatge *